GSM otvarac kapija RTU5024

GSM 3G 4G otvarač kapija RTU5024 bežični relej je vrlo je jednostavan uređaj koji se može koristiti za ovlašćeni pristup vratima, kontrolu kapija, prebacivanje daljinske opreme, sistema za parkiranje automobila.

Komplet motora za krilne kapije BE20/210

SET sadrži: Digitalna kontrola 24V za dva BRUSHLESS motora Plastična kutija za digitalnu kontrolu Prijemnik sa 2 kanala 433.92 Mhz 500tx - 1 komad Daljinski 433.92 MHz, 2 kanala - 2 komada Znak - 1 komad

Kontrolna jedinica H93/RX20/I

Priјеmnik koјi sе priključuје, 2 kanala 433,92 Mhz za јеdinicu za uravljanjе sеriјa H70, B70 i AG/CTRL.

Roger motor za klizne kapije BG30/2204

Roger motor za klizne kapije BG30/2204 sa ugrađenom digitalnom kontrolnom jedinicom B70 i mehaničkim ograničavačem

Motori za kapije i rampe

Funkcija motora za kapije je u jednostavnoj kontroli pristupa vozilima na željenu površinu (parking, prolaz ili naplatna stanica) uz pomoć daljinca, RFID nalepnice, senzornih barijera ili manuelno iz čuvarske stanice. Motori za kapije i rampe su izrađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala koji omogućavaju dugotrajno i učestalo korišćenje.

Pored javnog sektora, sve je učestalija upotreba ovakvih sistema i u privatne svrhe. Ljudi koji poseduju kuće ili vikendice, često se odlučuju za ovakav vid zaštite prilaza svojim dvorištima i placevima, zbog jednostavnosti korišćenja, ali i zbog osećaja sigurnosti. U kombinaciji sa drugim sistemima zaštite kao što su Video nadzor ili Video interfoni, kapije i rampe pružaju kompletno rešenje za zaštitu vaše privatnosti.

 

Vrste motora za kapije i rampe

Pored izbora motora za krilne ili klizne kapije, korisnik je u mogućnosti da u zavisnosti od težine kapije bira i jačinu motora. Slabiji motori za manje kapije, pored brzine otvaranja/zatvaranja, nude i nekoliko korisnih funkcija kao što su na primer blokada u slučaju detekcije objekta, mogućnost integracije sa drugim sistemima (interkom, video interfon, senzori pokreta, RFID čitači...). Jači motori, namenjeni težim i dužim kapijama, su konstruisani da i pored učestalog korišćenja budu jako izdržljivi, sa više sigurnosnih mehanizama i funkcija koje omogućavaju neometan rad.

Automatske rampe često vidimo na ulazima u parking prostore. Kao jednostavne barijere svog tipa, one mogu i da se automatizuju i tako olakšaju kontrolu ulazaka/izlazaka automobila na/sa lokaciju. Integracija sa ticketing terminalima kao i ostalim čitačima je moguća što dodatno nadograđuje sistem novim funkcijama i povećava njihovu vrednost. Ovakvi kompleksni sistemi se često upotrebljavaju na mernim stanicama ili u sistemima vagarske kontrole.

Kod nas možete pronaći motore za kapije poznatih brendova LIFE i Roger, kao i automatske rampe brenda Faraday. Takođe, u ponudi imamo i gotove komplete za krilne i klizne kapije, kao i dodatnu opremu.