Call centar: 011/ 267 27 17; 069/ 267 27 17; 065/267-27-17

Kurs: 120,00 din

Call centar: 011/ 267 27 17; 069/ 267 27 17

Kurs: 120,00 din

BLOG

 
 

Blog postovi

 voip sistemi blog post

 

Šta su VoIP sistemi?

 

Podaci svedoče da se trend ne menja - danas, kao i pre desetak godina, 90% populacije internet koristi u službi komunikacije. S tim u vezi, cilj je pronaći najpraktičniji način da se internet konekcija za tu potrebu maksimalno iskoristi.

Pročitaj više

21/05/2020 - MS Security System

 

led rasveta blog post 

 

LED rasveta

 

U današnje vreme klasičnu, halogenu i fluorescentnu, sve više zamenjuje LED rasveta, te se  LED svetlost iz industrijskih postrojenja sve više širi i na naše domove.

Pročitaj više

29/04/2020 - MS Security System

 

hotelski sistemi baner

 

Hotelski sistemi

 

Da bi hoteli zaista uspeli da ispune očekivanja svojih gostiju, moraju ići u korak s vremenom kada je reč o usluzi i ponudi, ali i o implementiranoj tehnologiji.

Pročitaj više

17/03/2020 - MS Security System

 

kontrola pristupa - šta je, vrste i namena

 

Kontrola pristupa

 

Verovali ili ne, sa kotrolom pristupa se susrećemo svakodnevno, i to čak i u svom domu. Ako imate malo dete, sigurno je “baby-proofing” čitavog doma postao vaš prioritet...

Pročitaj više

26/02/2020 - MS Security System

 

Blog post 11 - Video nadzor trendovi za 2020 godinu

 

Video nadzor trendovi za 2020 godinu

 

Već je bilo reči o aktuelnom procvatu tržišta sistema video nadzora, a eksperti tvrde da nas pravi “bum” tek očekuje. Napredak u funkcionisanju i mogućnostima video nadzora, blisko je povezan sa razvojem tehnike i tehnologije.

Pročitaj više

12/02/2020 - MS Security System

 

Evidencija radnog vremena Blog 2020

 

Evidencija radnog vremena

 

Sigurno ste nekad čuli za izreku: “vreme je novac”. Ova izreka objašnjava činjenično stanje u svetu uspešnog poslovanja. Život postaje sve brži, obaveza je sve više, a vremena sve manje.

Pročitaj više

24/01/2020 - MS Security System

 

 

Saveti i rešenja za nadzor privatnih preduzeća

 

Period kada je video nadzor bio ekskluziva za velika i visoko budžetna preduzeća, davno je iza nas. Danas je oprema za video nadzor, kao i propratne usluge, dostupna većini...

Pročitaj više

25/11/2019 - MS Security System

 

Upotreba Video analitike u marketingu

 

Video nadzor u službi savremenog marketinga

 

Sistemi video nadzora su veoma napredovali u odnosu na svoje skromne početke. Napredak opreme u stopu prati razvoj tehnologije, softvera i internet komunikacije.

Pročitaj više

04/11/2019 - MS Security System

 

Video nadzor i poverljive informacije 2

 

Video nadzor i poverljive informacije

 

Danas smo postali izuzetno osetljivi na moguće curenje bitnih ličnih informacija. Lične informacije koje dospeju u pogrešne ruke, ne samo da mogu da naruše našu intimu, nego su i pretnja za našu bezbednost.

Pročitaj više

30/09/2019 - MS Security System

 

Istorija Video nadzora 

 

Istorija Video nadzora

 

Pratiti razvoj tehnike i tehnologije znači postati svestan napretka koji nam olakšava i unapređuje život. Tek kada uporedimo današnje mogućnosti sa onima od pre manje od jednog veka, shvatamo koliko tehnologija brzo napreduje i koliko smo koraka napravili u pravom smeru, koliko se novih opcija otvorilo i, u skladu s tim, koliko nam sva tehnika i tehnologija postaje dostupna.

Pročitaj više

18/09/2019 - MS Security System

 

Da li vam treba video nadzor

 

Zašto je baš Vama i baš sada potreban video nadzor?

 

“Držati stvari pod kontrolom” ne znači biti 24 časa orijentisan na posao i imovinu. Adekvatna kontrola podrazumeva i raspored poslova, raspolaganje resursima i angažovanje saradnika, na optimalan način. Angažovati profesionalca iz određene oblasti je daleko isplativije i finansijski i vremenski...

Pročitaj više

09/09/2019 - MS Security System

 

 

Da li je Video nadzor luksuz?

 

Odrasla, zrela i odgovorna osoba zna da donese važne životne odluke i napravi izbor, kada to prilike od nje traže. Utvrđivanje prioriteta je najbolji način za donošenje ispravnih odluka i izbor optimalnih opcija. Osmišljavanje liste prioriteta je prvi korak u borbi protiv ishitrenih odluka...

Pročitaj više

29/08/2019 - MS Security System

 

 

Upotreba Video nadzora
u javnom i privatnom sektoru

 

Kada tražimo nove radnike, proveravamo biografije, zovemo na intervjue i obavljamo razgovore, raspitujemo se i donosimo odluku. Sve to na osnovu jasnih informacija o školovanju, prethodnom zaposlenju i talentu. Ipak, jedna vrlo važna stavka ostaje u domenu nadanja - da je naš novi zaposlenik poštena i osoba od poverenja...

Pročitaj više

07/06/2019 - MS Security System

 

 

 

Da li vam je potreban
Video nadzor?

 

Naše dnevne aktivnosti su u najvećoj meri povezane sa trenutnim prioritetima. Životne okolnosti i naše želje i potrebe, određuju osnovne prioritete. U početku smo fokusirani na sopstveni rast i sticanje imovine, dalje nastavljamo sa ličnim razvojem i zaštitom stečene imovine.

Pročitaj više

11/05/2019 - MS Security System

 

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našem sajtu.

Klikom na dugme Prihvatam prihvatate korišćenje kolačića.