ENS202EXT wireless link spoljni

Višenamenski bežični link Frekvencija od 2,4 GHz Podržava 802.11 b / g / n 300 Mbps IP65, pogodan za spoljašnjost Snaga 400 mV Kompatibilan sa IP kamerama i DVR-om
SKU: VT0020

Spoljni bežični uređaj za veze na kratke udaljenosti kompatibilan sa standardom 802.11 b / g / n koji omogućava brzine prenosa do 300 Mbps.

ENS202EXT je idealno rešenje za bežično povezivanje IP kamera i snimača, koji rade u opsegu od 2,4 GHz. Njegova dvostruka omnidirekciona spoljna antena od 5 dBi, tehnologija MIMO (2 prenosnika / 2 receptora) i maksimalni prenos snage od 26 dBm (podesiv) omogućavaju vam povezivanje kamera na nekoliko kilometara (maksimalno rastojanje zavisi od specifičnog okruženja). Antena sa pojačanjem od 5 dB ima svesmerni dijagram zračenja koji omogućava povezivanje uređaja u okruženju od 360º.

Sa stepenom zaštite IP65 i radnim temperaturnim opsegom od -20 do 70ºC može raditi na otvorenom u najnegostoljubivijim uslovima.

ENS202EKST može raditi i u režimu pristupne tačke i u režimu klijenta, tako da sa jednim tipom uređaja možete dizajnirati kompletnu bežičnu mrežu i, uz potpunu sigurnost zahvaljujući različitim dostupnim mehanizmima: VEP enkripcija, VAP, VAP2, autentifikacija 802.1k skriveni SSID i lista podržanih MAC adresa. Podržava režim rada „tačka do tačke“ i „tačka do više tačaka“.

Konfiguracija putem veb interfejsa, uključujući dva Ethernet konektora, PoE injektor i led diode sa kojima se dolazi opremljeni da ukazuju na nivo primljenog signala, čine zaista laku i brzu primenu opreme na terenu.