Milesight - Profesionalni video nadzor sistemi i AIoT rešenja

Osnovan 2011. godine, Milesight je brzo rastući dobavljač AIoT rešenja posvećen pružanju usluga sa dodatnom vrednošću i najsavremenijih tehnologija. Sa osnovnim fokusom na video nadzor, Milesight proširuje svoju vrednost na IoT i komunikacionu industriju, uključujući komunikaciju Interneta stvari i tehnologije veštačke inteligencije kao svoje jezgro poslovanja.

Kroz svetsku mrežu distributera i sistemskih integratora u preko 120 zemalja i regiona, Milesight distribuira svoje proizvode i usluge u sveobuhvatna rešenja sa nadom da će povezati fizički i digitalni svet kako bi AIoT inteligenciju podigao na sledeći nivo.

Milesight je zvanično proširio svoj opseg poslovanja sa video nadzora na AIoT i industriju komunikacija spajanjem kompanija Ursalink i Yeastar u decembru 2020. Spajanje ima za cilj stvaranje neusporedivog portfelja proizvoda i osnaživanje pametnih rešenja sledeće generacije AIoT-a.

Kao distributer video nadzor opreme Milesight, nudimo Vam kompletnu podršku i konsultacije u vezi sa proizvodima i njihovom dokumentacijom.