Matrix COSEC ARGO FOM212 terminal za ERV i KP

Biometrijski terminal za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa
SKU: MX144
Proizvođač: MATRIX

COSEC ARGO FOM212 - terminal za Evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa

Optički čitač otiska prsta i Mifare kartica Premium kontroler za vrata sa GorillaGlass Touch Ekranom, PoE, Wi-Fi, IK08 i IP65 zaštitama.

  • Optički čitač otiska prsta i Mifare kartica
  • 3.5" IPS Touch Ekran sa GorillaGlass Touch Ekranom, PoE, Wi-Fi, IK08 i IP65 zaštitama
  • Ugrađen interfejs za USB, Door Lock, Door Sense, Exit Reader, Exit Switch i Ethernet
  • Kontrola pristupa, Evidencija radnog vremena i aplikacija za kafeteriju
  • 500,000 Događaja i 27,000 šablona za otisak prsta

Mogućnost ugradnje i površinskog montiranja.

Jedna od glavnih briga za bilo koji posao je faktor sigurnosti. Instalacija pouzdanog sistema igra vitalnu ulogu da bi se osigurala maksimalna sigurnost, kako interna tako i eksterna. Usvajanje rešenja za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena i primene u organizacijama različitih veličina stekle su na značaju i tokom godina su se duboko razvile. Ipak, kontrolori vrata koji se koriste za autentifikaciju imaju svoja ograničenja kada su estetika i performanse glavni aspekti i ciljevi bilo kojih sigurnosnih potreba bilo koje organizacije. Štaviše, performanse današnjih kontrolera vrata nisu na nivou kada je instalacija na otvorenom u pitanju i kada je reč o povezivanju sa uređajima drugih proizvođača.

Matrix COSEC ARGO predstavlja pravo čudo u performansama, dizajnu i inženjerstvu koje će promeniti način na koji organizacije rešavaju bezbednosne izazove zaštite vredne imovine i zaposlenih. To je inteligentni biometrijski kontroler vrata sledeće generacije sa poboljšanim 3,5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir za vizuelno sjajno iskustvo. Redefinisane performanse i elegancija - COSEC ARGO je univerzalni uređaj za više aplikacija kao što su kontrola pristupa, evidencija radnog vremena, upravljanje kafeterijama i obrada poslova i obračun troškova koji uklanja potrebu za namenskim hardverom za razna rešenja.