Contract workers management modul

 

Matrix COSEC CENTRA CWM
MODUL ZA UPRAVLJANJE RADNICIMA NA UGOVOR - CONTRACT WORKERS MANAGEMENT

 

Danas savremena preduzeća moraju da se oslone na podizvođače ili firme koje rentiraju radnu snagu a koja im pružaju kvalifikovane i nekvalifikovane radnike, pomažući im da zadovolje svoje specifične potrebe ili redovne potrebe radne snage. Broj izvođača i radnika zavisi od veličine, lokacije i funkcionalne raznolikosti organizacije. Tradicionalne metode upravljanja višestrukim ugovaračima i njihovom velikom radnom snagom mogu izložiti organizaciju bezbednosti, pravnom i finansijskom curenju. Ovakve organizacije trebaju sveobuhvatno rešenje koje ne samo da automatizuje i usmerava proces upravljanja radnicima ugovora, već i unapređuje zakonsku i bezbednosnu odgovornost dok eliminiše neefikasnosti.

Matrix COSEC rešenje radnika za ugovaranje (CVM) je posebno dizajnirano za velike organizacije koje im pomažu u upravljanju svim procesima upravljanja ugovornim radnicima. COSEC CVM obuhvata planiranje, radni red, upis, radnu indukciju, E-pasoš, vreme prisustva i kontrolu pristupa. COSEC CVM prikuplja radnike ulazno-izlazne događaje iz COSEC biometrijskim i RFID kartica na osnovu kojih se izračunavaju radni sati zasnovani na unapred definiranoj politici posećenosti organizacije i šalju ove podatke u ERP i platni spisak.

Matrix COSEC CVM omogućava menadžerima i ugovaračima da poboljšaju produktivnost rada i povećavaju operativnu efikasnost, što smanjuje ukupne troškove.