Matrix COSEC CENTRA CMM
MODUL UPRAVLJANJA Kafeterijom/Kantinom

 

Uobičajeno je za kancelarije, fabrike, centre za pozive, hostele, škole, klubove i bolnice da rade svoje kafeterije za svoje zaposlene i studente. Međutim, upravljanje kafeterijskim menijem, prisustvom i potrošnjom je izazovni proces. Ručni i papirni procesi su opterećeni i skloni greškom, što dovodi do nepreciznosti i gubitka vremena i materijala. Sistem upravljanja menzama je od suštinskog značaja za praćenje potrošnje hrane.

Matrix nudi softver za upravljanje kafeterijom koji prati potrošnju hrane po predmetima, ali i za grupu korisnika. Različiti meniji mogu se planirati za doručak, ručak, večeru, posebne dane i različite prilike. Softver za upravljanje matričnim biometrijskim kafeterijama omogućava korisnicima post-paid i prepaid računovodstvene opcije da bezbedno naprave kafeteriju. Korisnici pre-paid računa moraju unapred da pune svoje pametne kartice prije narudžbine. S druge strane, post-paid korisnici mogu koristiti sve akreditive uključujući otisak prsta ili pametnu karticu kako bi naručili hranu. U oba metoda, iznos se zadužuje na korisničkom računu bez ikakve monetarne transakcije.

Matrix COSEC Kafeterija Management Module (CMM) je potpuno automatizovan softver za upravljanje kantinama počev od planiranja naloga do isporuke, uključujući i plaćanja. Upravljanje kantinama omogućava praćenje stavki menija, brze transakcije i sprečava greške u računovodstvu. Osim toga, Matriks pruža COSEC MIRROR kao aplikaciju koja olakšava pregled različitih stavki menija. Ovaj sistem upravljanja kantinama omogućava korisnicima da izaberu stavke menija sa bilo kog Android uređaja. Korisnički interfejs osigurava lakoću izbora stavki. Ovo sprečava gužve, smanjuje vreme transakcije, a najbitnije smanjuje drastično troškove u kafeteriji.