Ajax

ajax alarm baner

 

Ajax - Bežični alarmni sistem

 

Ajax je brend kompanije Ajax Systems iz Ukrajine. Kao relativno mlad brend, osvojio je tržište svojim modernim, minimalističkim dizajnom i fantastičnim funkcijama koje poseduju i neka konkurentna rešenja iz ove branše.
Pored jedinstvenog izgleda, Ajax opravdava svoju ulogu zaštitnika i sa Grade 2 sertifikacijom.

Sa idejom da se krajnjem korisniku što više olakša korišćenje sistema, inženjeri brenda Ajax su kompletan sistem pojednostavili sa brojem proizvoda, kao i aplikacijom za mobilne uređaje Ajax Pro.

Uz patentiranu bežičnu tehnologiju Jewellerobezbeđuje se komunikacija između Ajax alarmne centrale i perifernih uređaja na rastojanju do 2km. 

Ajax korisnicima nudi i široku paletu bežičnih senzora koji štite ne samo osobe i materijalna dobra od provala, već i od požara, poplave i trovanja ugljen monoksidom (CO).

 

Ajax integracija i automatizacija

Želite jednostavan sistem? Ili možda hoćete da automatizujete kompletan dom? Da integrišete postojeći sistem video nadzora sa Ajax alarmom?

Sve ovo je moguće uz pomoć najsavremenijeg komunikacionog interfejsa koje koriste Ajax alarmne centrale. Dodatno, kompletno upravljanje sistemom je moguće i preko mobilne aplikacije.

 

Više informacija možete dobiti na zvaničnom sajtu brenda Ajax: https://ajax.systems/