Call centar: 011/ 267 27 17; 069/ 267 27 17; 065/267-27-17

Kurs: 120,00 din

Call centar: 011/ 267 27 17; 069/ 267 27 17

Kurs: 120,00 din

O nama

O kompaniji MS Security System


istorija ms security system
Godine 2013. osnovali smo kompaniju MS Security System doo sa osnovnim ciljem kako ljudima obezbediti sigurnost i udobnost na mestima u kojima borave, rade, odmaraju se ili stvaraju. Želimo da novim pristupom na tržištu, a shodno dugogodišnjem iskustvu, ponudimo nove tehnologije i rešenja. Nastojimo biti bolji, tačniji i efikasniji i da se na taj način definišemo na tržištu.

 

delatnost ms security system kompanije
Delatnost firme MS Security System vezana je za distribuciju sigurnosnih sistema za video nadzor, automatsku dojavu požara, kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i „smart home“ sistema.

 

brendovi u ponudi
Kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetnu i kompletnu uslugu sarađujemo isključivo sa renomiranim svetskim proizvođačima. U našoj ponudi možete pronaći brendove: Faraday, Dahua, Milesight, Hikvision, Teletek Electronics, Paradox, Matrix, Fanvil, Zycoo, Shopguard i mnoge druge.

 

zaposleni kadar
Naša kompanija ima za cilj da zapošljava inženjerski i tehnički tim koji se sastoji od stručnjaka koji imaju višegodišnje iskustvo u tehničkoj zaštiti i čije se znanje konstantno usavršava redovnim obukama kod naših principala. Kako bi naši partneri i klijenti stekli bolji utisak o kvalitetu i funkcionalnosti opreme koju zastupamo, u našim prostorijama se nalazi potpuno opremljen showroom u kome se izloženi modeli mogu pogledati i testirati. Pored showroom-a posedujemo i potpuno opremljen prostor za obuku korisnika sa svim neophodnim nastavnim sredstvima.


vizija kompanije
Kroz konstantno ulaganje u nove tehnologije sa snažnim i iskusnim timom i uz odabir vrhunskih principala, MS Security ima za cilj da Vam ponudi usluge najvišeg kvaliteta i uvek dostupnu tehničku podršku. Celokupan paket naših usluga koncipiran je tako da poštujemo dogovore, uslove i rokove jer nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu.


Vaš MS Security System tim

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našem sajtu.

Klikom na dugme Prihvatam prihvatate korišćenje kolačića.